eTwinning PROJESİ

Okulumuzda uluslararası projelerle çalışmalar yürüten E-Twinning Platformunda Almanca Öğretmeni Huriye ESER koordinatörlüğünde "Dört Dilde Yaşayan Masallar" (Living Tales in Four Languages) isimli Avrupa Projesi yürütülmektedir. Projenin amacı, öğrencilere masal yoluyla öğrendikleri yabancı dilde dört beceriyi kazandırmaktır. Bu amaçla, seçilen ünlü bir dünya masalının (Sindirella), öğrencilerin dil becerilerinin geliştirilmesi için etkili ve dijital çağa uygun yöntem ve tekniklerle işlenmesi hedeflenmiştir. Projenin sonucunda katılımcı öğrencilerin öğrendiği yabancı dilde başlayan bir masalı devam ettirebilme kazanımını elde etmesi beklenmektedir.

Proje ortakları Makadonyadan 1 okul, Mardin'de Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi Bursa'da Kırcılar Anadolu Lisesi, Diyarbakır'da Fatih Anadolu Lisesi , 1071 Malazgirt Anadolu Lisesi ve Bağlar Anadolu Lisesi'dir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin projeye olumlu geri dönüşler yaptığı görülmektedir.

20.03.2023 396

20-03-202320-03-2023