Fatih Anadolu Lisesi

Vizyon: Eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında standartlara uygun, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, evrensel yaşama saygılı, toplumsal duyarlılığa önem veren, karşısına çıkacak problemlere karşı çözüm odaklı yaklaşabilen, önceliğinde bilimsellik olan, girişimci ruhu beslenmiş, gerçek anlamıyla özgüvenli ve ekip gücüne inanan, özgün ve ürettiği değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil edebilecek bireyler yetiştiren kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin, öncü bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin sahip oldukları potansiyellerini, bireysel ilgi ve yeteneklerine göre en yüksek seviyeye çıkarmak, topluma yararlı, birlik ve beraberliği önemseyen, rekabetçi ve pozitif düşünebilen, ürettiği değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil edebilen nitelikte bireyler yetiştirmekle beraber eğitim personelinin de mesleki becerilerini geliştirerek eğitimde kaliteyi artırarak, bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entelektüel yönü gelişmiş bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 13:00
Isınma: DOĞALGAZ KALORİFER
Taban-Tavan Puan Bilgileri: ADRESE DAYALI KAYIT
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://baglarfatihanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - SELAHATTİN EYYUBİ MAH. TURGUT ÖZAL BUL. FATIH ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 8A BAĞLAR / DİYARBAKIR

Yerleşim Yeri - BAĞLAR MERKEZ KOŞUYOLU PARKI CİVARI

Ulaşım TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI